За поръчки:+359 887 80 21 71 +359 889 55 33 31

MUTANT Whey

Бърз преглед

Невероятен нов пет стадиен суроватъчен протеин. Това е Mutant WHEY.
Продуктът проявява уникални анаболни свойства задържайки азотните нива в мускулатурата ВИ.

Уникалната формула на Mutant WHEY е следствие повече от две години непрестанни проучвания и разработки в областта.

Това е първият в света протеин, който използва специално подбрани протеини, всеки със свой собствен, уникален процент на усвояване. Този 5-степенене суроватъчен протеин дава възможност на всеки източник свой уникален доставка до ограничен брой рецептори за протени в храносмилателната система.

Какво означава това? -Това просто означава, че не се губи протеин - 100% поглъщане!

Всяка от 5-те суроватки са 100% пълноценни източници на протеин и богата на ВСАА и глутамин, за да ускори възстановяването.

Сместа от суроватка предизвика по-голяма синтеза на мускулния протеин. Обогатен с допълнително глутамин. Без аспартам – подсладителят, който е използван е сукралоза. Страхоте вкус - идеално за всекидневна употреба. Наполoвина холестерол в сравнение с другите марки суроватъчен протеин. Без лактоза!

Наличност: В наличност

85,00 лв.

Нормална цена: 116,00 лв.

ИЛИ

Още изгледи

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Детайли

Невероятен нов пет стадиен суроватъчен протеин. Това е Mutant WHEY. Продуктът проявява уникални анаболни свойства задържайки азотните нива в мускулатурата ВИ. Уникалната формула на Mutant WHEY е следствие повече от две години непрестанни проучвания и разработки в областта. Това е първият в света протеин, който използва специално подбрани протеини, всеки със свой собствен, уникален процент на усвояване. Този 5-степенене суроватъчен протеин дава възможност на всеки източник свой уникален доставка до ограничен брой рецептори за протени в храносмилателната система. Какво означава това? -Това просто означава, че не се губи протеин - 100% поглъщане! Всяка от 5-те суроватки са 100% пълноценни източници на протеин и богата на ВСАА и глутамин, за да ускори възстановяването. Сместа от суроватка предизвика по-голяма синтеза на мускулния протеин. Обогатен с допълнително глутамин. Без аспартам – подсладителят, който е използван е сукралоза. Страхоте вкус - идеално за всекидневна употреба. Наполoвина холестерол в сравнение с другите марки суроватъчен протеин. Без лактоза!
Име MUTANT Whey
Марка MUTANT
Цена 116,00 лв.

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
"Бисквитките" ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.