За поръчки:+359 887 80 21 71 +359 889 55 33 31

PEAK Hellburner 1000mg - 120 caps.

Бърз преглед

- уникална фетбърнър формула - 48 отделни елемента, намиращи се в оптимално съотношение и концентрация
- скоростно засилва метаболизма на тялото, ускорявайки разграждането на наличните подкожни мазнини
- ограничава до минимум усвояването на излишни въглехидрати и мазнини от храната, предпазвайки от ново натрупване на мазнини
- намалява апетита и глада за сладко
- засилва енергийните нива в тялото
- отлично балансира хормоните на щитовидната жлеза и поддържа оптимален метаболзъм на организма
- без йо-йо ефект

Наличност: В наличност

75,00 лв.

Нормална цена: 82,00 лв.

ИЛИ

Още изгледи

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Детайли

HELLBURNER е разработен, съвместно с Алексей Лесуков, като хардкор фетбърнър с петкратно по-висока ефективност за изгаряне на телесна мазнина, действащ като „горящ ад“.

Унищожители на мазнини:

хардкор топене на мазнини, чрез максимална термогенеза
потискане на превръщането на въглехидратите в мазнини
екстремна стимулация на метаболизма на мазнините
максимално разпространяване на хормоните, отговорни за изгарянето на мазнините
убива желанието за храна и сладки продукти

HELLBURNER създава ад от изгарящи калории и повишава метаболизма. HELLBURNER намалява риска от напълняване, породен от хранителни мазнини и въглехидрати. HELLBURNER безмилостно обуздава вашия апетит и прием на калории.

Според потребителите, които са приемали HELLBURNER непредпазливо, този фетбърнър е истинско „изчадие на ада“ — неговото термогенно действие за изгаряне на мазнини, изглежда толкова силно и непоносимо, че отблъсква дори потребителите на ефедрин.

Ако към HELLBURNER се подходи правилно и разумно, той няма да има нищо общо с Дявола. Точно обратното — HELLBURNER може да бъде възприет като „дар свише“, който помага, по невероятно ефективен начин, на телесната мазнина да се отправи директно по пътя към Ада.

Мощното действие на HELLBURNER е резултат от тясното сътрудничество между екипите за разработка на Peak International и руснака Алексей Лесуков, чиито усилия са насочени към хардкор спортистите. Този екип разработи широкообхватна серия от тестове с мултихранителна синергетична матрица, с която мускулната маса на гиганта Алексей Лесуков, придоби устойчива състезателна форма и благодарение на правилната ЕКА комбинация от ефедрин, кофеин, аспирин, няма нужда да скрива своите черти:

Дяволски-ОГНЕН-стак (адски ефективна термогенеза)
HELLBURNER съдържа синефрин, йохимбин, кофеин анхидрид, капсаицин, пиперин, екстракти от джинджифил, ядки от кола и гуарана, които са най-мощните термогенни вещества, смесени така, че да предизвикат „пожар“ и да поддържат значително ендогенно стимулиране на метаболизма и изгаряне на калориите в продължение на часове. С HELLBURNER става горещо отвътре.

Нажежен до червено ВЪГЛЕХИДРАТЕН унищожител (изгаряне на въглехидратите).
Приемът на въглехидрати е пряко свързан с образуването на телесна мазнина. Поради това HELLBURNER съдържа субстрати (HCA, канела, 4-хидрокси-изолевцин, горчив пъпеш, алфа- липоева киселина, пируват, кверцетин, женшен, ниацин, хром, бананов лист), водещи до безмилостно „обезоръжаване“ на въглехидратите, което от своя страна пречи на натрупването на въглехидратите под формата на мазнини в кръвта.

ЛИПО-пещ (доменна пещ за максимално изгаряне на мазнини). Ефектът на термогенните вещества за изгаряне на калории е ярко представен и в разграждането на телесна мазнина, което се постига, благодарение на комплекса от хранителни субстрати в HELLBURNER – ацетил L-карнитин, L-карнитин тартрат, холин битартрат, инозитол, тиамин и екстракти от зелено кафе и нарово листо, които ускоряват топенето на телесна мазнина и насочват дълговерижните наситени мастни киселини към митохондриите, за извличане на енергия.

T-ROX (бустер на хормоните на щитовидната жлеза за постигане на фет бърнър-АД).
HELLBURNER увеличава значително нивата на хранителните вещества и на прекурсорните субстрати в кръвта като стимулира образуването на трийодтиронин (Т3) и тироксин (Т4) —хормони на щитовидната жлеза, разрушаващи мазнините. HELLBURNER съдържа N-ацетил-L-тирозин, L-тирозин, екстракт от гугулипид, форсколин, екстракт от бакопа и цинк, чрез които се предизвиква изгаряне на мазнините на хормонално ниво.

APPLOSS XT (безмилостен супресор на апетита)
HELLBURNER пренася натрупаните мазнини по директен път към Ада. В същото време, за да се предотврати незабавното възстановяване на телесна мазнина, желанието за хранене трябва да се потисне. Катехини, открити в зеления чай (EGCG), L-хистидин, L-фенилаланин, MCT, екстракт от худия (Hoodia gordonii) и еводиамин, отслабват апетита.

Синергетичен коктейл „Молотов“ (фет бърнър усилвател)
Диаболичната формула за топене на телесна мазнина се подсилва от специални синергетични билкови екстракти, които допълнително повишават температурата. В състава на този билково- синергетичен бустерен комплекс, влизат - розова родиола, цисус, грейпфрут, ехинацея, малинови кетони и Акай бери.

МАЗНИНИТЕ ИЗГАРЯТ!!!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:
HELLBURNER съдържа кофеин, йохимбин, синефрин и други стимуланти. Отделните дози следва да се приемат през интервал от най-малко 5 часа. HELLBURNER не трябва да се съчетава с други продукти, съдържащи йохимбин или синефрин, включително други суплементи или медикаменти. Прекомерните количества кофеин могат да причинят нервност, раздразнителност, безсъние и понякога ускорено сърцебиене.

Име PEAK Hellburner 1000mg - 120 caps.
Марка PEAK
Цена 82,00 лв.

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
"Бисквитките" ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.