За поръчки:+359 887 80 21 71 +359 889 55 33 31

Информация за клиента

 • Доставка

  Доставка на стоки от www.humaniac.bg

  При направена поръчка до края на текущият ден, то тя ще бъде изпратена на следващия работен ден (събота и неделя се приемат за неработни дни от гледна точка на превозвачите).

  Някой от екипа ще се свърже с Вас на посоченият от Вас телефоню с цел уточняване и потвърждаване на поръчката в рамките на работното време:

  Понеделник – Петък : 09.00 ч. – 19.00 ч.

  Доставка в България:

  1. Поръчки до 50 лв. (включително) – стойността на транспорта е 5 лв.

  2. Поръчки над 50 лв.– стойността на транспорта е 0 лв.

 • Декларация за поверителност и общи условия

  Тази декларация за поверителност определя как HUMANIAC Nutritions използва и защитава всяка информация, която Вие споделяте с HUMANIAC Nutritions, когато използвате този сайт. HUMANIAC Nutritions се ангажира да гарантира, че личните ви данни са защитени. Трябва да предоставяте определена информация, чрез която да бъдете идентифицирани, когато използвате този сайт, а след това можете да сте сигурни, че това ще се използва само в съответствие с настоящата декларация за поверителност. HUMANIAC Nutritions може да се промени тази политика, от време на време, като актуализира тази страница. Трябва да проверявате тази страница от време на време, за да се гарантира, че сте доволни от всички промени.

  Общи условия за пазаруване на Хранителни Добавки от humaniac.bg

 • Връщане и замяна на стока

  Връщане и замяна на стока са възможни винаги, освен в изборените случаи:

  • при доставка на стоки и предоставяне на услуги, чиято цена зависи от колебанията на финансовите пазари, които Доставчикът и избраните от него дистрибутори не са в състояние да контролират;
  • при доставка на стоки, изработени съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка;
  • при доставка на стоки, които поради своето естество не могат да бъдат върнати или подлежат на бързо разваляне, или има опасност от влошаване на качествените им характеристики;
  • при доставка на аудио- и видеозаписи или програмни продукти, разпечатани от потребителя;
  • при доставка на вестници, списания и други периодични издания;
  • при разопаковани и/или отворени от Потребителят хранителни добавки и/или храни за спортисти;
 • Поръчка

  За да направите поръчка, трябва да сте регистриран потребител. Изберете от предложените на сайта продукти и ги добавете във Вашата кошница. След като сте готови може да се обадите на няокй от посочените телефони.

 • Преглед на поръчка

  Може да прегледате съдържанието и стойността на Вашата поръчка от "Моята количка"

 • Плащане, Цени и Промоции

  Плащането става при получаване на стоката. Цените са с включен ДДС. Цената на доставката зависи от теглото на поръчката и адреса за доставка.

 • Моят профил

  За да може да попоръчвате от humaniac.bg, трябва да имате регистриран потребител. Данните, които са необходими са Имена, телефон и адрес за доставка, на който може да получите вашата поръчка.

Продуктите на тази страница не са предназначени да лекуват, диагностицират и/или предпазват от болести.
"Бисквитките" ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.